اسرار خانوادگی؛ برنج را برای پخت ذخیره کنید


برترین انتخاب: شاید شما با یکی از مهمانان وعده داده شده تان جا بیفتید، برنج شما نرم یا به اصطلاح خرد شده باشد. در این مواقع در صورت داشتن زمان کافی می توانید برنج تازه را سریع شروع کنید یا از آن برای تهیه غذاهای تازه (برنج شباط، سوپ، سوپ، شیر برنج، کاکائو و …) استفاده کنید. اما وقتی مهمان دارید و وقت کافی برای درست کردن برنج دیگر ندارید، از پخته شدن برنجتان عصبانی و ناراحت می شوید.

متأسفانه وقتی برنج زیاد پخته می‌شود، نمی‌توان آن را بازیافت کرد، اما می‌توان آن را با محلولی درست کرد تا برنج بهتر و زیباتر شود. در زیر 10 نکته ذکر شده در سایت دلبرانه برای بهبود پخت برنج را می خوانید زیرا در مواقع ضروری مفید است.

1. برنج بسیار زیاد شده است

به یاد داشته باشید، اولین کاری که باید انجام دهید این است که نبینید برنج چقدر نرم و لطیف است، بلکه برنج را تمیز کرده و هم بزنید، زیرا این کار باعث بدتر شدن خرده های برنج و سفت شدن برنج می شود.

2. برنج را بردارید و روی آب سرد بریزید

اگر برنج هنوز آب داشت اما نرم بود (حالا یا کته برنج یا آبکش برنج) سریع آن را داخل آبکش بریزید و با آب سرد یا بهتر است بگوییم آب یخ بشویید. این کار لعاب بیش از حد برنج را از بین می برد در حالی که آب سرد برنج را نرم می کند.

اسرار خانواده؛  با برنج شفته چه کنم؟

3. آن را کف قابلمه قرار دهید

بعد از اینکه برنج پخته شد حتما آن را در ته قابلمه قرار دهید (مثلاً از ته نان یا سیب زمینی استفاده کنید) و سعی کنید اولین قابلمه را درست کنید. به این ترتیب اگر آدم کمی برنج بخورد (چون نرم و خمیری است) می تواند از ته دیگ کنار غذا استفاده کند. علاوه بر این ته دیگ زیبا و طلایی رنگ، کمی حواس مهمانان را از لطافت برنج دور می کند.

4. برنج را چرخ کنید

ممکن است برای سلامتی و تغذیه برنج را به روغن اضافه نکنید، اما بعد از پختن برنج، مهم است که روغن یا کره را به برنج اضافه کنید که آن هم روغن داغ است، زیرا روغن برنج را از ذرت جدا می کند، نگاه کنید. هنگامی که نرم شدن برنج شما بهتر می شود، این بسیار مفید خواهد بود، بنابراین حتما این کار را انجام دهید. حتی اگر برنج شما کمی چاق تر از قبل باشد. اما مواظب باشید وقتی روغن داغ است نسوزانید چون گذاشتن آن در برنج بوی بدی ایجاد می کند.

اسرار خانواده؛  با برنج شفته چه کنم؟

5. هرگز به برنج آب اضافه نکنید

برخی افراد هنگام پر کردن مقدار کمی آب (معمولاً نصف لیوان) را تحریک می کنند تا برنج تبخیر شود و شکل بگیرد. بعد از پخته شدن برنج به هیچ وجه این کار را انجام ندهید. چون الان باید تمام تلاشمون رو بکنیم که آب برنج رو حذف کنیم تا آرد نشه نه اینکه بهش آب اضافه کنیم!

6. در قابلمه را باز بگذارید

بله، می دانم که شما برنج را در قابلمه می پزید یا حتی از اجاق برنج استفاده می کنید، اما اکنون باید این کار را انجام دهید. مراقب باشید وقتی برنج تمام شد و در قابلمه بسته شد، گرد و غبار به صورت قطرات به داخل برنج شما برمی گردد و آن را نرم و لطیف می کند. سپس در شیشه را باز یا نیمه باز بگذارید تا آب آن تا انتها کشیده شود. نگران طرز پخت برنج نباشید، زیرا برنج شما بیش از حد پخته شده است!

7. از دستگاه های استنشاقی استفاده نکنید

همانطور که در بالا گفتیم استفاده از کتری برای هل دادن برنج است اما حالا که می خواهیم آب برنج تبخیر شود بهتر است نه تنها از کتری استفاده نکنیم بلکه قابلمه را هم ببینیم و آب برنج را ترک کنیم.

اسرار خانواده؛  با برنج شفته چه کنم؟

8. دما را افزایش دهید

افزایش شعله باعث کاهش محتوای آب برنج می شود و باعث می شود برنج کمتر خشک شود و ظاهر برنج را بهتر می کند. اما مراقب باشید برنج نفروشید. به این ترتیب برنج دودی خواهید داشت و مشکل شما دو چندان می شود.

9. وقتی برنج آماده شد آن را خاموش کنید و بگذارید خنک شود

من نمی خواهم برنج را در سرما و یخ سرو کنم، اما همین که کمی اجازه دهید برنج بیرون بیاید، کافی است کمی نرم شود.

10. برنج و قالب را سرو کنید

همانطور که می دانید برای سرو برنج با قالب، لازم است برنج کوچک نرمتر را جدا کنید، بنابراین می توانید اجازه دهید برنج کمی نرم شود و بهانه ای است که می خواهید برنج و قالب آماده سرو کنید ( دور قالب ها، دل گل ها ، و غیره.).

اسرار خانواده؛  با برنج شفته چه کنم؟

اگر تجربه ذخیره برنج کهنه را دارید، آن را با ما در میان بگذارید.


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم