این غذا 100 سال پیش منفور بود


برخی از ما بچه ها فلفل دلمه ای را در غذا دوست نداریم. شاید ما غذاهای زیادی داریم که از آنها متنفریم.

به عنوان مثال، طبق گفته Readers Digest، پدربزرگ و مادربزرگ ما نمی توانستند سوشی بخورند. ایرانی ها به دلیل طعم بی نظیری که دارند گوشت پخته می خورند.

شاید امروزه بسیاری از جوانان ایرانی سوشی را دوست داشته باشند و یکی از خوشمزه ترین غذاها برایشان باشد، اما در 50 سال اخیر این غذا چندان خوب نبوده است.

وقتی آنها رژیم غذایی خود را تغییر می دهند، افراد کمی حاضر به سازش و سازگاری هستند.

در اینجا ده غذایی وجود دارد که اکثر مردم یک قرن پیش دوست نداشتند، اما اکنون ما فست فود می خوریم. فکر می کنید ده غذایی که در حال حاضر نمی خواهیم چیست، اما آیا در قرن آینده رایج ترین آنها خواهد بود؟

1. گوجه فرنگی

بله شما آن را درست خواندید. مردم در 100 سال گذشته اصلا گوجه فرنگی نخوردند. مردم گوجه فرنگی را “سیب سمی” می نامند. شاید به دلیل رنگ قهوه ای مایل به قرمز که آنها را به یاد قرمز می اندازد، از خوردن آن امتناع می کنند.

اما همه این ایده ها تنها به دلیل ترس از ناشناخته است. گوجه فرنگی در حال حاضر بخشی از آشپزخانه ما است و ما تقریباً در همه چیز از سالاد گرفته تا املت، آبگوشت و پیتزا از گوجه فرنگی استفاده می کنیم.

2. کاغذ

در گذشته مردم این غذا را فقط برای زندانیان سرو می کردند و خودشان آن را نمی خوردند. البته این قضیه هنوز مثل گوجه فرنگی در ایران جا نیفتاده است. بسیاری از مردم خرچنگ را به دلیل نداشتن شکل قلب و پوسته سخت آن نمی پذیرند. اما به دلیل منابع عظیمی که دارد، بعید است که در چند سال آینده در هرم غذایی ما به شکل غذاهای ماهی جای دائمی باشد.

3. کلم

کلم سبز نوعی تلخی دارد و در گذشته فقط مسافران این غذا را می خوردند تا نشان دهند که برای سختی ها آماده هستند.

اما کلم پیچ در حال حاضر به دلیل سلامتی اش شناخته شده است و تقریباً در تمام غذاهای مدرن یافت می شود. شاید آنچه در گذشته مردم دوست نداشتند این بود که اغلب سبزیجات خام و کلم را به شکلی که با ذائقه آن سازگار نبود می خوردند.

4. nduku

با فرض 100 سال سن، با غذای جامد زیر زمین چه کنیم؟ زمانی که سیب زمینی به عنوان غذا در اروپا معرفی شد، افراد سلطنتی و مردم عادی که در گذشته خانواده های زیبا و ثروتمندی بودند، آن را دریافت نکردند. در مدت کوتاهی، سیب زمینی به غذای اصلی خانواده سلطنتی و کشاورزان، حتی گاهی فقرا تبدیل شد.

5. کوکو

100 سال پیش مردم از خوردن متنفر بودند

کاکائو در حال حاضر بسیار محبوب است، اگرچه بهتر است بدانید کاکائویی که می خوریم یک محصول تصفیه شده از کاکائو خالص است که در آن زمان همه آن را دوست نداشتند.

روزی که می خواستند دانه های کاکائو را معرفی کنند، آن را به عنوان شراب ترش سرو کردند که طعم آن با شکلات داغ امروزی بسیار متفاوت بود. بنابراین به نظر می رسد که هیچ کس آن را دوست ندارد.

6. پدرم

صد سال پیش هیچ کس غذا و استخوان و گوشت را با هم درست نمی کرد. زیرا به سگ ها و حیوانات دیگر با استخوان غذا می دادند. اما چه کسی می تواند بگوید “قلم فقط یک سوپ است” ما به دلیل ویژگی آن در بسیاری از غذاهای خود از آن استفاده می کنیم.

7. خاویار

در قرن گذشته خاویار غذای اصلی ثروتمندان و تنها غذای فقرا بود. در سال 1910، به دلیل ماهیگیری، خاویار آنقدر کمیاب و گران شد که فقرا دیگر توان خرید آن را نداشتند، بنابراین فقط با غذای ثروتمندان.

. قایق

امروزه به جای برنج از کینوا استفاده می کنیم که خواص بیشتری نسبت به برنج دارد و مقداری شیرینی هم دارد. حدود صد سال پیش، تنها شهروندان این غذا را می خوردند و آن را مغذی می دانستند.

در سال 1970 به عنوان غذای خوب معرفی شد. اما با استقبال خوبی مواجه شد. حال می توان گفت دلیل مصرف کینوا همین مواد معدنی و ویتامین های موجود در آن است.

9. گوشت و چربی گوشت گاو

در دهه 1800 تقریباً تمام غذاهای فرآوری شده از چربی حیوانی از سوپ گرفته تا پلو تهیه می شد. با تغییر صنعت و رسانه ها در مورد استفاده از چربی های گیاهی مانند روغن آفتابگردان، زیتون و سایر گیاهان، افراد کمی از مصرف چربی های حیوانی، انرژی ضعیف و آسیب قلبی راضی هستند.

. خوب

نان چاودار صد سال پیش فقط برای فقرا بود. اما اکنون به دلیل فوایدی که برای سلامتی دارد، همه از آن استفاده می کنند. نوع غذایی که می توانیم تغییر دهیم به فرهنگ ما بستگی دارد.

در این میان، از غذاهایی که می دانیم برای سلامتی ما مفید هستند، غافل نمی شویم، چه سیب های سمی و چه کینوا. اما امروزه بیشتر به ارزش غذایی غذا اهمیت می دهیم تا ظاهر آن.


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم