تفاوت پیتزای آمریکایی و ایتالیایی چیست؟



“پیتزای سنگین دوست دارید یا نازک؟” اگر پیتزا خور حرفه ای هستید حتما این سوال را بارها شنیده اید. کسانی که پیتزای عالی آمریکایی را در دسته دوم دوست دارند که همیشه پیتزای ایتالیایی و نازک انتخاب می کنند. اما تفاوت این دو پیتزا جدا از اندازه آنها چیست؟ اگر شما هم جزو کسانی هستید که حتی پیتزا می نوشیدند، این مقاله اطلاعات جدیدی را در اختیار شما قرار می دهد.

اگر فکر می کنید ایتالیا اولین تولید کننده پیتزا است، باید با این تصور اشتباه خداحافظی کنید. یونانیان باستان آن را به غذاهای مصری در جنوب ایتالیا معرفی کردند. پیتزاها اغلب با آرد سبوس دار، ادویه جات محلی، گوشت چرخ کرده یا خرد شده یا هر غذای پخته شده درست می شوند. اما اولین پیتزای رسمی به عنوان غذا زمانی بود که با گوجه فرنگی درست شد که برای ملکه ایتالیا پخته شد و به نام مارگاریتا نامگذاری شد.

در حال حاضر انواع پیتزا در رنگ های قرمز، سفید و سبز مطابق با استانداردهای شهر محبوب ایتالیا موجود است. مدتی بعد با مهاجرت به آمریکا، ابتدا پیتزا در آنجا درست شد و در نانوایی های ایتالیایی رایج شد. با گذشت زمان، تغییرات زیادی در تبدیل شدن پیتزا به یک پیتزا به یکی از محبوب ترین آمریکایی ها ایجاد شده است.

ایتالیایی یا آمریکایی؟ فقط ضخامت لازم است؟

اما برگردیم به سوال اول، تفاوت این دو نوع پیتزا چیست؟ این دو پیتزا از نظر نوع آرد (نان)، نوع سس، مواد تشکیل دهنده پیتزا، نوع پخت و نوع گوشت مصرفی متفاوت هستند.

آرد یا پودر؟

اولین و مهمترین تفاوت این دو پیتزا در آرد آنهاست. خمیر پیتزا ایتالیایی انواع مختلفی دارد. پیتزا ایتالیایی بافت نرمی دارد و این خمیرها به دلیل فر و پخت سنتی بسیار نرم و معطر هستند. این آردها از آرد، مخمر و آب تهیه می شوند که بسیار نرم هستند و طعم پیتزا را نمی دهند. اما در آمریکا خمیر پیتزا غلیظ و خوشمزه است. انگار نان تازه و محتویات پیتزا می خورید.

سس سبزیجات یا سس کچاپ؟

اغلب، وقتی در مورد سس پیتزا صحبت می کنیم، اولین چیزی که به ذهن می رسد سس گوجه قرمز است. در آمریکا پیتزا را با سس گوجه قرمز سرو می‌کنند، اما در ایتالیا از گوجه‌فرنگی تازه، روغن زیتون، سیر و ریحان به عنوان سس و پیتزا استفاده می‌شود که باعث می‌شود پیتزای ایتالیایی خوشمزه‌تر شود. خوردن غذا بیشتر از سس کچاپ و گوشت!

آیا ترکیبی از انواع مختلف گوشت را دوست دارید یا فقط یک نوع؟

در پیتزای آمریکایی از گوشت، سوسیس و مرغ استفاده می شود. بنابراین اگر گوشت های مختلف را روی پیتزای خود دوست دارید، از طرفداران پیتزا آمریکایی هستید! زیرا در پیتزای ایتالیایی فقط از یک نوع گوشت استفاده می شود. استفاده از انواع گوشت در پیتزا باعث تعجب و آزار ایتالیایی ها می شود. آنها معتقدند هر حیوانی آنقدر طعم منحصر به فرد دارد که ترکیب آنها غیرممکن است! بنابراین در هر پیتزا فقط یک گوشت شیرین به مقدار کم سرو می شود.

ایتالیایی ها ساده هستند!

پیتزای آمریکایی به یک غذای اصلی بین المللی در رستوران های سراسر جهان تبدیل شده است که می توان آن را با گوشت، ماهی، میگو، آناناس یا هر چیز دیگری سرو کرد. شما می توانید محتوای این پیتزاها را خودتان انتخاب کنید. اما اگر می خواهید پیتزا ایتالیایی بخورید، نمی توانید چیزی که دوست دارید به مواد تشکیل دهنده پیتزا اضافه کنید. ایتالیایی ها ساده هستند!

غذاهای مدرن و سنتی

قبلاً اشاره کردیم که پیتزای ایتالیایی در بشقاب داغ طبخ می شود در حالی که پیتزای آمریکایی در فر صنعتی پخته می شود.

پیتزای ایتالیایی

پیتزا آمریکایی

خمیر

نان مهم، برشته و ترد است

نان قوی، زیبا و بی تکلف است

ss

روغن زیتون، گوجه فرنگی تازه، سیر و ریحان

سس گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی

محتوا

فقط یک جزء در یک زمان استفاده می شود

مخلوط های مختلف (گوشت و سبزیجات)

حالا میشه بگی طرفدار پیتزای ایتالیایی هستی یا آمریکایی؟!

مواد:

www.wisegeek.com

www.giovannisfrozenpizza.com

www.imadictedtocooking.com

ترجمه: ایرنا


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم