طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی; همیشه یک دوست خوب


مجله دیجی کالا – مریم ابراهیمی: زرشک پلو و مرغ نقش بسیار خوبی در آشپزی ایرانی دارند. غذای محبوبی که امضای هر سرآشپز ایرانی است و بهترین نمونه از واردات زعفران، زرشک و برنج ایرانی در سراسر جهان است. در این قسمت می خواهیم طرز تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

سینه مرغ را می توان با سینه مرغ، فیله یا ران مرغ برای زرشک پلو به عنوان طعم دهنده تهیه کرد. سس مرغ بسیار مهم است و این غذا باید تند و لذیذ باشد پس از مرغ یا مرغ مخصوص استفاده کنید. زرشک پلو را نیز برنج ایرانی با زعفران فراوان ساپورت می کنند و برای رونق برنج آن را سمپاشی می کنند.

طرز تهیه این غذای خوشمزه بسیار ساده است و از طریق ترفندهایی که به شما آموزش می دهیم می توانید آن را خوشمزه تر و فوق العاده تر تهیه کنید و دل همه را به دست آورید.

مواد لازم برای 3 نفر

  • ران یا سینه مرغ: 2 تا 3 عدد
  • آب پرتقال: 2 فنجان
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • پیاز رنده شده: 2 عدد
  • زرشک: سه چهارم
  • برش های پرتقال شیرین: 3 قاشق غذاخوری
  • خلال پسته: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 2 نصف
  • کنجاله گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای: نصف عدد
  • کره: 50 گرم
  • زردچوبه، پودر کاری، فلفل سیاه، برگ بو، هل، دارچین و نمک به میزان لازم

طرز تهیه زرشک پلو با سس مرغ و پرتقال

طرز تهیه زرشک پلو با سس مرغ و پرتقال

طرز تهیه

1. یک تکه هل و دو برگ را در قابلمه بریزید و بجوشانید و تکه های مرغ را به آن اضافه کنید و کمی در آب بجوشانید. سپس مرغ ها را از آب خارج کرده و بشویید. وقتی مرغ ها تمام شد آنها را با نصف کره و کمی روغن و زردچوبه تفت دهید.

طرز تهیه زرشک پلو با سس مرغ و پرتقال

2. وقتی مرغ سرخ شد آن را از ماهیتابه خارج کنید و دو سوم پیاز رنده شده را در قابلمه تفت دهید تا کمی سرخ شود. سپس فلفل دلمه ای رنده شده و پیاز را اضافه کرده و هم می زنیم.

بعد از شستن، دارچین، نمک، فلفل سیاه، پودر کاری و کمی زردچوبه را اضافه کنید.

طرز تهیه زرشک پلو با سس مرغ و پرتقال

3. هنگام تفت دادن رب گوجه فرنگی و سپس آب پرتقال و کمی زعفران دم کرده اضافه کنید. مقدار نمک غذا را تنظیم کنید و سس مرغ را بگذارید بجوشد.

طرز تهیه زرشک پلو با سس مرغ و پرتقال

4. بعد از پختن سس مرغ را داخل آن بریزید و نیمی از خلال های پرتقال را روی آنها بریزید. مرغ را به مدت 2 تا 3 ساعت روی حرارت ملایم و روی حرارت ملایم بپزید تا خوب مخلوط شوند.

مشاوره: 2 دقیقه آخر پخت، قسمت گوشت مرغ باید ته تابه باشد.

طرز تهیه زرشک پلو با سس مرغ و پرتقال

5. وقتی مرغ پخت، یک سوم پیاز باقیمانده را در تابه با کره و کمی روغن با حرارت ملایم تفت دهید. وقتی پیاز طلایی شد، زرشک را به مدت 15 دقیقه در آب سرد خیس کنید و به پیاز اضافه کنید. در این زمان 2 قاشق غذاخوری شکر را به زرشک ها اضافه کنید و با هم تفت دهید.

طرز تهیه زرشک پلو با سس مرغ و پرتقال

6. بعد از شکر، باقیمانده پرتقال، خلال پسته و زعفران و زرشک را به مخلوط اضافه کنید. وقتی برنج آماده شد، کفگیر برنج را با زرشک به صورت ورقه ای ترکیب کنید تا برنج سفید را در ظرفی بریزید و مخلوط را روی آن بریزید.

طرز تهیه زرشک پلو با سس مرغ و پرتقال

7. وقتی مرغ به این صورت پخته و چرب شد، کاملا پخته و آماده می شود.

طرز تهیه زرشک پلو با سس مرغ و پرتقال

8. از وعده غذایی خود لذت ببرید.

طرز تهیه زرشک پلو با سس مرغ و پرتقال


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم