طرز تهیه سالاد مرغ پنه با سس آلفردو


مجله افق : سال ها پیش درست در اواسط قرن بیستم سرآشپز ایتالیایی آلفردو نوع خاصی از پاستا پنه تهیه کرد که طعم آن باعث ثبت این پاستا شد.این سرآشپز. و تبدیل به غذایی معروف و خوشمزه شد که به دنیا آمد. قبل از اینکه طرز پخت ماکارونی پنه مرغ آلفردو در سس آلفردو را بدانید، بهتر است بدانید که پنه نوعی پاستا لوله دار است که به روش های مختلف پخته می شود.

احتمالاً محبوب ترین طعمی که همه ما از پنه می شناسیم سس مخصوص آلفردو است. فست فود خوشمزه که نوعی سالاد پاستا با خامه روشن است و با مرغ یا سبزیجات مختلف قابل تهیه است. در این مطلب طرز تهیه پاستا پنه مرغ آلفردو با سس آلفردو را می خوانید.

نکاتی برای طرز تهیه

1. برای لذیذتر شدن و خوش طعم شدن سالاد می توانید به جای سینه مرغ از ران مرغ استفاده کنید.

2. سیر در طعم ماکارونی پنه تاثیر زیادی دارد، اگر بوی سیر را دوست ندارید می توانید به جای آن از کمی پیاز پودر شده استفاده کنید.

3. به جای شیر معمولی می توانید از شیر بادام استفاده کنید.

4. اگر نمی توانید جعفری تازه تهیه کنید، می توانید از جعفری خشک استفاده کنید.

5. برای خوشمزه تر شدن پاستا پنه می توانید آن را در ظرف یا ظرف مرغ بپزید.

6. مارچوبه و سس را اضافه کنید تا سالاد خوش طعم تر شود.

7. برای شیرین تر کردن پاستا پنه، می توانید سبزیجاتی مانند عدس، کلم بروکلی، گوجه فرنگی، زیتون و نخود فرنگی را نیز به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

8. می توانید به جای پنیر پارمزان از پنیر چدار یا موزارلا استفاده کنید.

9. رب پاستا را بعد از آماده شدن سرو کنید تا سس پاستا و پنیر غلیظ شود.

زمان های غذا مانند: 15 دقیقه / 20 دقیقه آماده سازی غذا

طرز تهیه سالاد مرغ پنه با سس آلفردو

مواد لازم برای تهیه سس آلفردو

  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد: 3 قاشق غذاخوری
  • سیر: 3 حبه خرد شده
  • شیر: 2 لیوان
  • ریحان خشک: نصف قاشق چایخوری
  • آویشن: یک قاشق چایخوری بریزید
  • پنیر پارمزان ورقه شده: نصف فنجان سیب زمینی سرخ کرده
  • نمک و فلفل: قاشق چایخوری

درخواست پاستا پنه مرغ آلفردو

  • سینه مرغ مربعی خرد شده: نیم کیلو
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • آویشن: نصف قاشق چایخوری
  • ریحان خشک: نصف قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: قاشق چایخوری
  • بشقاب پاستا پنه: 450 گرم
  • جعفری تازه: 1/4 فنجان با دسته فرانسوی
  • پنیر پارمزان: 1/4 فنجان فرانسوی

طرز تهیه سالاد مرغ پنه با سس آلفردو

طرز تهیه سالاد مرغ پنه با سس آلفردو

طرز تهیه

اولین: ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا داغ شود سپس کره را اضافه کنید و تکه های مرغ را داخل قابلمه بریزید. مقداری آویشن، ریحان، نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید و حدود 8 تا 10 دقیقه صبر کنید تا مرغ نرم شود و بپزد. سپس مرغ ها را جدا کرده و در کیسه های جداگانه بریزید و دور بریزید.

رنگ دوم: برای تهیه سس آلفردو در همان ماهیتابه کمی کره بریزید و سیر خرد شده را اضافه کنید. سیر را چند دقیقه تمام کنید و نیمی از آرد را در قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود و سپس آرد دیگر را اضافه کنید. حالا کمی شیر به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس غلیظ شود. مقداری آویشن، ریحان، نمک و فلفل به سس اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله SUM: وقتی سس کمی غلیظ شد، پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و مخلوط را خوب هم بزنید تا پنیر کاملا با سس ترکیب شود. حالا سس آماده شده را روی خمیر ماکارونی بریزید و مرغ را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. در صورت تمایل می توانید مقداری قارچ، کلم بروکلی یا سبزیجات پخته نیز به این پاستا اضافه کنید. در آخر با پنیر پارمزان و مقداری جعفری و پاستا بریزید و خوب مخلوط کنید و از طعم این غذا لذت ببرید.


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم