طرز تهیه غذای یتیم، ساده و خوشمزه


ـراروـ یتیمچه یکی از غذاهای سنتی ایرانی و یکی از پر مصرف ترین غذاهایی است که با نان درست می شود. این غذای خوشمزه از مخلوط بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز، سیب زمینی و … درست می شود. چون گوشت ندارد به آن یتیم می گویند. این غذای خوشمزه به دلیل سبزیجاتی که دارد غنی است. همچنین یک وعده غذایی خوشمزه و کامل برای گیاهخواران و وگان ها به طور یکسان است.

از نظر فرعون دستورات مختلفی برای تهیه یتیم وجود دارد. به عنوان مثال، در برخی از دستور العمل ها، علاوه بر بادمجان، کدو تنبل نیز در پردازش کودکان یتیم استفاده می شود. برخی از سبزیجات نیز در پرورشگاه ها و برخی دیگر به صورت حلقه ای بریده می شوند. در این مقاله طرز تهیه غذای لذیذ یتیم و همچنین نکات کلیدی و ترفندهای مرتبط با تهیه یک پرسنل یتیم و دوست داشتنی به شما نشان داده می شود.

مواد لازم برای تهیه یتیم

بادمجان: 4 عدد
ندوکو: 2 عدد
سیر: 5 حبه بزرگ
پیاز: 2 عدد
گوجه فرنگی: 3 عدد
گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
آب پرتقال یا آب پرتقال: نصف لیوان
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
سوخت: به میزان لازم
آب جوش: یک و نیم لیوان

مشاوره مادی

توصیه هایی برای پیاز

اگر بخواهیم کاربرد انواع پیاز را به اختصار بیان کنیم، از پیاز زرد که در خانواده پیازها بسیار شناخته شده است، شروع می کنیم. این پیاز بهترین انتخاب برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم تری نسبت به پیاز زرد دارد. پیاز تقریبا قرمز را از نظر مواد تشکیل دهنده می توان به صورت خام و یا در سالاد مصرف کرد.

پیاز قرمز فیبر بیشتری نسبت به پیازهای سفید و زرد دارد و به دلیل رنگ زیبایی که دارد می توان از آن برای تزیین ظروف نیز استفاده کرد. علاوه بر این، برای کباب کردن، سالاد و ساندویچ انتخاب خوبی است. پیاز قرمز مواد مغذی کافی را تامین نمی کند. بنابراین، آنها به ندرت در آشپزی استفاده می شوند.

کاشت تخم مرغ

بادمجان

همانطور که می دانید بادمجان یکی از سبزیجات مورد علاقه ما در ایران است که در بسیاری از غذاها از آن استفاده می کنیم. هنگام خرید بادمجان سعی کنید از اولین بادمجان چینی استفاده کنید. زیرا بادمجان چینی دوم و سوم اغلب با آجیل و تلخی پر می شود. مراقب باشید که بادمجان آسیب نبیند. هنگام خرید بادمجان توجه داشته باشید که هرچه درپوش بادمجان بلندتر باشد خوشمزه تر است.

طرز تهیه یتیم

1- برای شروع کار، سیب زمینی های خلال شده را به همراه پیاز و گوجه فرنگی به حلقه های پیاز خرد کنید. سپس حبه های سیر را از وسط تمیز کرده و بردارید.

بادمجان زنبور عسل؛ سپس به صورت حلقه ای برش دهید. حالا یک ماهیتابه بزرگ انتخاب کنید و حلقه بادمجان را در ماهیتابه قرار دهید. قابلمه را بدون اضافه کردن روغن روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا بادمجان ها کمی خنک شوند. بعد از اینکه آب بادمجان گرفته شد دو قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید و صبر کنید تا بادمجان ها کمی طلایی شوند.

یتیمان

3- بادمجان ها را از قابلمه خارج کرده و حلقه سیب زمینی را کف قابلمه قرار دهید. سیب زمینی ها را در روغن بادمجان کمی بجوشانید.

4. حالا حلقه پیاز و سیب زمینی را اضافه کنید. سپس حلقه بادمجان و سپس حلقه های گوجه فرنگی را فیکس کنید. در آخر حبه های سیر را روی قسمت های مختلف قابلمه پخش کنید.

5- رب گوجه فرنگی را در ظرفی بریزید و نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، آبغوره و آب جوش را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رب کاملا در آب جوش حل شود. سپس این سس را در تابه ای با سبزیجات بریزید. درب قابلمه را بگذارید و حرارت را روشن کنید تا یتیم آرام آرام بپزد و بیفتد. پس از آماده شدن یتیم خانه، آن را در بشقاب بگذارید و از نان و سبزیجات تازه استفاده کنید. نوش جان.

در دهان
این غذا با کمی روغن تهیه می شود. اگر می خواهید این غذا را کاملا بدون غذا و بدون روغن تهیه کنید، می توانید تمام سبزیجات را به صورت خام روی آن قرار دهید و سپس سس را به آن اضافه کنید تا بپزد.


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم