طرز تهیه مرغ چینی در منزل; سخت اما بی نظیر


باید دقت کنیم که آیا روغنی که جوجه ها در آن پخته می شود بارها استفاده می شود یا خیر، فیله ها چه کیفیتی دارند و …. در نهایت برای این غذا بهتر است، جایی که می توانیم دیر هوس کنیم چون سنگین است، بهتر است از خانه کار کنیم برویم.

عناصر:

پیاز: 1 عدد
شیر: نصف لیوان
تخم مرغ: 2 قاشق غذاخوری
لیمو ترش: 1 عدد
سینه مرغ: 2 عدد
آرد گندم: به اندازه کافی
روغن مایع: به اندازه کافی
آبجو کلاسیک: 1 لیوان
جوش شیرین: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
خمیر مایه فوری: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور تهیه:

1. ابتدا شیر را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس خمیر مایه را اضافه کنید. سپس زرده ها را از سفیده جدا کرده و در کاسه های جداگانه بریزید و سفیده ها را با همزن خوب بزنید تا کف کند و وقتی ظرف را برگردانید سفیده ها خراب نشود.

سپس کامواها را به همراه ماءالشعیر به سفیده ها اضافه کرده و هم می زنیم تا مخلوط شوند سپس شیر و خمیر مایه را که با هم مخلوط کرده ایم به زرده ها اضافه می کنیم.

۲. بکینگ پودر را روی مایه بریزید و مواد را مخلوط کنید و آرد گندم را به آرامی اضافه کنید تا در مایه گلوله نشود. آنقدر آرد گندم اضافه کنید تا خمیر غلیظی مانند ماست به دست آید.

در آخر مقداری نمک و فلفل به سس آماده شده اضافه کرده و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم. سینه های مرغ را روی تخته آشپزخانه بگذارید و رشته های مرغ را به عرض 2 سانتی متر و طول 4 سانتی متر برش دهید.

3. سپس رشته های سینه مرغ برفی را در کاسه های بزرگی می ریزیم و پیاز را پوست گرفته و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و روی سینه مرغ می گذاریم و سپس لیمو ترش را روی سینه مرغ می گذاریم و نمک سیاه را اضافه می کنیم. فلفل و مقداری روغن مایع را روی آن بریزید و مواد را با دست در سینه مرغ فرو کنید.

4. روی آن را سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. سس را از یخچال خارج کرده و ترجیحا آن را در ماهیتابه ای کوچک بریزید تا مرغ خرد شده در آن شناور شود و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مرور زمان داغ شود.

سپس مرغ را ریز خرد می کنیم و داخل سس می گذاریم تا کاملا در سس خیس شود و سپس در روغن داغ می گذاریم تا مغز آن پخته و پخته شود.

مرغ پخته شده را در حین برداشتن آن از روغن داخل یک دانه یا پارچه تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم