طرز تهیه مک و چیزها، طعم لذیذ ماکارونی و پنیر


فارو امروزه فست فود در تمام دنیا جایگاه ویژه ای دارد به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذاهای سنتی به غذاهای مدرن یا به اصطلاح فست فود تغییر کرده است. یکی از ویژگی های مهم فست فود با وجود طعم لذیذش، زمان کوتاهی است که برای تهیه آن صرف می شود. مک اند پنیر یا ماکارونی و پنیر یکی از محبوب ترین روش های پخت ماکارونی است که در آن ماکارونی با مخلوط پنیر پیتزا و سس موجود در فر تهیه می شود.

این غذای خوشمزه و بین المللی که از خانواده ماکارونی است معمولا در رستوران ها و کافی شاپ ها تهیه می شود و طرفداران زیادی دارد. اگر شما هم می‌خواهید به راحتی یک مک و چیزهای خوشمزه برای خود و خانواده‌تان در خانه تهیه کنید، ادامه مطلب را بخوانید و با نکات و ترفندهای مهم قدم به قدم درباره Mac and Things بیشتر بیاموزید. آماده طبخ آن باشید.

مواد لازم برای مک و چیزها

ماکارونی فرمی: 1 بسته
فیله مرغ: 300 گرم
قارچ: 200 گرم
پنیر پیتزا: 300 گرم
پنیر پارمزان: 1 فنجان
پیاز: 1 عدد
سیر: 2 حبه
آرد گندم: 1 قاشق غذاخوری
کره: 25 گرم
شیر: 1 لیوان
نمک، فلفل سیاه و زیره: در صورت لزوم
روغن: در صورت لزوم

نکاتی در مورد مواد اولیه

نکاتی در مورد پنیر پیتزا

پنیر پیتزا نوعی پنیر موزارلای کم رطوبت است که گاهی در ترکیب با پنیرهای دیگر سرو می شود. پنیر پیتزا حاوی کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامین های A و B است. خوردن پنیر پیتزا با سبزیجات خام و پخته به جذب کمتر چربی و مواد ناسالم در بدن کمک می کند. یکی از خصوصیات پنیر پیتزای خوب این است که هنگام جویدن پنیر نباید آدامس در دهان داشته باشد. حتی یک پنیر پیتزای خوب بعد از پختن روغن پس نمی دهد.

نکاتی در مورد قارچ

قارچ

قارچ ها طبیعت گرمی دارند و سرشار از پروتئین، ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه، فیبر شیشه، مس، آهن، آنتی اکسیدان ها، اسیدهای آمینه و غیره هستند. همچنین در پیشگیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ های تازه نباید سفید و شفاف باشند. یکی از راه های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. درپوش یک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد. همچنین بهتر است قارچ هایی را که دارای لکه های قهوه ای روی پوست هستند نخرید و در صورت خرید حتماً از قارچ های خریداری شده استفاده کنید.

نکاتی در مورد پیاز

یک پیاز

اگر بخواهیم کاربرد انواع پیاز را به اختصار توضیح دهیم، باید از پیاز زرد شروع کنیم که معروف ترین عضو خانواده پیاز است. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم تری نسبت به پیاز دارد. از نظر کاربرد تقریباً شبیه پیاز قرمز است و می توان آن را به صورت خام خورد یا در سالاد و دیپ استفاده کرد. این پیاز بهترین انتخاب برای غذاهای مکزیکی نیز می باشد.

پیاز قرمز الیاف شیشه بیشتری نسبت به پیاز سفید و زرد دارد و به دلیل رنگ زیبایی که دارد می توان از آن برای تزئین بشقاب استفاده کرد. علاوه بر این، برای کباب کردن، سالاد و ساندویچ انتخاب خوبی است. پیاز قرمز طعم کافی به غذا نمی دهد. بنابراین، آنها معمولا برای پخت و پز استفاده نمی شوند.

آماده سازی گام به گام Mac and Things

1- برای شروع، پیاز را پوست بگیرید و سپس ریز خرد کنید. پیازهای خرد شده را در تابه ای با کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​فر قرار دهید تا نرم و سبک شوند. سپس کمی نمک اضافه کنید.

2- در مرحله بعد که پیاز کمی طلایی شد سیر رنده شده را اضافه کنید و چند ثانیه بعد فیله های مرغ را که ریز خرد کرده اید به پیاز و سیر اضافه کنید و کورکومین و یک عدد فلفل سیاه کوچولو

3- در این مرحله قارچ های خرد شده را به تابه اضافه کنید و درب آن را ببندید و شعله را کم کنید تا قارچ ها بیفتند و مرغ کم کم با آب قارچ پخته شود.

مک و چیزهای دیگر

4- یک قابلمه را در نصف آب فرو کنید و روی اجاق بگذارید تا آب بجوشد. سپس پاستا را با کمی نمک و روغن داخل قابلمه بریزید و بعد از اینکه پاستا کمی نرم شد آن را آبکش کنید و در ظرف را بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.

5- کره را در قابلمه کوچکی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. سپس آرد را داخل کره ذوب شده بریزید و هم بزنید. حالا شیر را کم کم اضافه کنید و هر چند وقت یکبار هم بزنید تا آرد گلوله نشود. هم بزنید تا شیر به غلظت فرنی برسد. سپس اجاق گاز را خاموش کنید.

6- در مرحله آخر ظرف مناسب فر را انتخاب کرده و کف آن را کمی چرب کنید. حالا دو قاشق غذاخوری ماکارونی آبکش شده کف ظرف بریزید و روی لایه ماکارونی را با دو قاشق از سسی که درست کردید کاملا بپوشانید. برای لایه بعدی چند قاشق غذاخوری از مرغی که آماده کرده اید و در لایه بعدی مخلوط پنیر پیتزا و پنیر پارمزان را اضافه کنید. این کار را تا پر شدن ظرف ادامه دهید. وقتی به آخرین لایه روی ظرف رسیدید، بقیه سس را روی ماکارونی ها بریزید و لایه آخر را کاملا با پنیر پیتزا بپوشانید. حالا ظرف را در فر با دمای 170 درجه به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از این مدت غذای بسیار خوشمزه شما آماده سرو است. نوش جان


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم