ژاپنی ها چه می خورند از جیرجیرک تا رتیل گورخری


فارو- حشرات از دیرباز در رژیم غذایی شهروندان ژاپنی در ژاپن مورد استفاده قرار می گرفته است و اکنون بازار رو به رشدی هستند. فروشندگان حشرات می گویند که دلیل مصرف حشرات در ژاپن به دلیل مزایای مختلف تغذیه ای و دوستی با محیط زیست و همچنین این واقعیت است که حشرات سرشار از پروتئین هستند.

به گزارش فرارو به نقل از دویچه وله; Fan of Insects Shuichi Ochiyama چندین کتاب آشپزی با دستورالعمل هایی مانند سوشی بر اساس حشرات منتشر کرده است. وی از مردم خواست نگران غذاهایی که با حشرات تهیه می شود نباشند. او اشاره می کند که حشرات غذای متعادل و سالمی را برای نسل های مختلف مردم فراهم کرده اند. با افزایش تنوع حشرات در منوی رستوران های ژاپن، پیام او ممکن است برای عموم مردم خوشایندتر و پذیرفته شود.

ژاپن سابقه طولانی در مصرف حشرات دارد. در بسیاری از مناطق روستایی ژاپن، جیرجیرک سرخ شده یا شکرک زده به عنوان میان وعده به کودکان فروخته می شود. با این حال، شرکت‌ها اکنون در حال توسعه پرورش حشرات در مقیاس بزرگ‌تر و بازاریابی آن بر اساس ارزش غذایی بالا و مزایای زیست‌محیطی هستند.

در سراسر ژاپن، فروشگاه های تخصصی انواع مواد غذایی را می فروشند از عنکبوت گرفته تا جیرجیرک، شپشک و زنجیر (حشره ملخ) در آنجا یافت می شود. در همین حال، رستوران ها با قرار دادن حشرات در منوی خود به عنوان آیتم های انتخابی، رویدادهای تبلیغاتی را تبلیغ می کنند.

Grillos یک شرکت فناوری غذایی است که در سال ۲۰۱۹ توسط تاکاهیتو واتانابه، استاد زیست‌شناسی در دانشگاه توکوشیما، برای پرورش جیرجیرک‌ها و تبدیل آن‌ها به غذا تأسیس شد.

این شرکت خاطرنشان می کند که فلسفه آن ایجاد یک “هماهنگی جدید” است که به حل مشکل تخریب پروتئین کمک می کند، یک چرخه تغذیه جهانی ایجاد می کند و تغذیه سالم را تضمین می کند.

فومیا آکوبو، سخنگوی این شرکت به دویچه وله گفت:جیرجیرک آنها برای مدت طولانی در ژاپن فروخته می شوند و ما آن را یک منبع غذایی مهم و مفید می دانیم. پرورش جیرجیرک به محیط زیست آسیب نمی زند زیرا به زمین، آب و مواد خام بسیار کمی نیاز دارد، در حالی که تبدیل خوراک بسیار بهتری نسبت به دام هایی مانند گاو، طیور یا لنج دارد.

آئوکوبو می‌گوید آتنایی و تیمش در حال حاضر در حال انجام تحقیقاتی برای تعیین ارزش غذایی دقیق جیرجیرک‌ها و بهترین راه‌ها برای ترکیب آن‌ها در زنجیره غذایی انسان هستند. با این حال، بسیاری از این داده ها اکنون راز کاملاً محافظت شده شرکت است.

تحقیقات نشان داده است که جیرجیرک سرشار از کلسیم، منیزیم، روی، آهن، ویتامین ها و فیبر غذایی است. علاوه بر این، ترقه می تواند به محصولات آرایشی، بهداشتی، دارویی و کود تبدیل شود.

Aokobo می‌گوید: «در حال حاضر، ما در حال ایجاد شکاف‌هایی در روغن‌ها و پودرهایی هستیم که می‌توان از آنها در آشپزی، پخت کوکی، بیکینگ پودر و سایر آردها استفاده کرد و قصد داریم تحقیقات خود را در این زمینه گسترش دهیم. ما در آینده حشرات دیگری هستیم.»

ارزان و سازگار با محیط زیست

رستوران Take Noku در توکیو رویدادهایی را برای مزه کردن حشرات ترتیب می دهد. ریوتا میتسواشی، که بر توسعه شرکت فوق نظارت دارد، گفت: “ما در سال های اخیر شاهد افزایش زیادی در علاقه مردم به حشرات به عنوان غذا بوده ایم. مردم به امتحان چیزهای مختلف و غیرعادی حسادت می کنند.”. جیرجیرک و ملخ را بسیاری از مردم می شناسند، اما ما کرم ابریشم و عنکبوت زیادی را نیز به عنوان غذا می فروشیم.

میتسووشی می گوید حشره مورد علاقه او لارو زنبور عسل است به طور سنتی در شهرهای کوهستانی مرکز ژاپن در ماه های پاییز با سوپ میسو آسیاب شده، زنجبیل و بادام زمینی تهیه می شود.

میتسووشی می گوید که او طرفدار رتیل های خوراکی گورخری نیست چون شخصاً از عنکبوت می ترسد. او می گوید مشتریان این فروشگاه در بین هر سن و جنسیتی ماجراجوترین هستند.

“مهم ترین پیامی که ما باید به مشتریان خود منتقل کنیم این است که غذایی که می فروشیم در واقع طعم عالی دارد. می توانیم به مردم بگوییم که خرید آن ارزان است، سازگار با محیط زیست و سالم است، اما اگر مردم خیلی دوست دارند” آنها نگران هستند. طعم، آنها آن را نمی خرند.”

سایر شرکت ها در ژاپن نیز به دنبال محصولات غذایی مبتنی بر حشرات هستند. Bakery Pasco در ابتدا شروع به فروش کیت های خانگی با آرد تهیه شده از بادام زمینی کرد و اکنون طیف گسترده ای از غذاهای کرم ابریشم را با نام تجاری Silk food تولید می کند.

در شهر جنوبی کوماموتو، یک دستگاه خودکار از قبل پخته شده توجه را به خود جلب کرد و سوسک های غواصی ژاپنی، شفیره حشرات و سوسک کرگدن ژاپنی را به عنوان میان وعده فروخت. برای کسانی که طعم شیرین را دوست دارند، برخی از محصولات موجود در دستگاه با شکلات پوشیده شده است.

Fan of Insects Shuichi Ochiyama چندین کتاب آشپزی با دستورالعمل هایی مانند سوشی بر اساس حشرات منتشر کرده است. وی از مردم خواست نگران غذاهایی که با حشرات تهیه می شود نباشند.

او اشاره می کند که حشرات غذای متعادل و سالمی را برای نسل های مختلف مردم فراهم کرده اند. با افزایش تنوع حشرات در منوی رستوران های ژاپن، پیام او ممکن است برای عموم مردم خوشایندتر و پذیرفته شود.


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم