فلوکستین پس از آخرین دوز مصرفی شما میتواند برای هفتهها در بدن شما بماند و ممکن است با بسیاری داروهای دیگر تداخل ایجاد کند. اثرات فلوکستین میتواند برای چندین هفته پس از مصرف آخرین دوز دارو در بدن شما بماند و با بسیاری از داروهای دیگر تداخل ایجاد کند. حملهی وحشتزدگی بعد از چند دقیقه فروکش میکند، در حالیکه علایم اضطراب ممکن است تا ماهها و برای مدت زیادی باقی بماند. از جمله دلایل زیادی هستند که باعث شده این روزها عده زیادی از مردم به استفاده از قرص های فلوکستین یا همان پروزاک روی آورند و آن را مثل نقل و نبات مصرف کنند. ابتلا به افسردگی و مشکلات خلقی درمان نشده می تواند مضرات بسیار زیادی را بر سلامت مادر و جنین داشته باشد. فلوکستین ممکن است باعث افزایش سروتونین شود و بندرت باعث ایجاد بیماری بسیار جدی به نام سندرم/سمیت سروتونین میشود. سروتونین در واقع هورمون ضد افسردگی است. در واقع ممکن است «ناتوانی در فراموش کردن خاطرات عذابآور» یا «بیاعتمادی به دیگران» در زمینه یک اختلال دیگر مانند مثالهایی که ذکر شد رخ داده باشد و درمان بیماری زمینهای مسایل شما را کلاً حل کند.
کپسول فلوکستین ۲۰
در واقع انتقال دهنده های عصبی نقش پیام رسان را در بدن بر عهده دارند. بنزودیازپین ها به گروهی از داروها به نام داروهای ضعیف کننده سیستم عصبی مرکزی (CNS) تعلق دارند. این انتقال دهنده های عصبی پیام را از مغز به سلول های عصبی دیگر یا عضلات می فرستند. این بیماری باعث ایجاد افکار مزاحم تکرار شونده است و بیماران مبتلا به آن، نیاز به انجام مکرر اعمال خاص و گاهی غیرطبیعی دارند. همانطور که پیش تر گفتیم این بیماری به دلیل کاهش میزان هورمون انسولین در بدن و ایجاد مقاومت به آن ایجاد شده و شایع ترین نوع این بیماری ها دیابت نوع 2 می باشد که این دسته از بیماران برای کنترل قند خون خود به دارو های کاهنده ی قند خون نیاز دارند. بیماری قلبی یا عروق خونی دارند. کسانی که از سیروز کبدی، بیماری کلیوی، دیابت، گلوکوم، تشنج، اختلال دو قطبی، صرع و یا سابقه افکار خودکشی و یا مصرف مواد مخدر رنج میبرند ممکن است قادر به استفاده از فلوکستین نباشند. سیتالوپرام، عمدتا برای افسردگی استفاده می شود .برای علائم اختلال وسواسی-اجباری، بولیمیا (اختلال خوردن) و اختلال هراس استفاده می شود. میخواستم ببینم خوردن قرص له شده و پودر داخل کپسول مشکل و عوارضی برام پیش میاره؟
این دارو به غلبه بر اختلالات وسواسی و اختلالات خوردن مانند پرخورری عصبی و بی اشتهایی کمک می کند. در این گروه، سایر داروهای ضدافسردگی مانند سیتالوپرام (Celexa)، پاروكستین (Paxil) و سرترالین ( Zoloft) نیز دیده می شوند. همچنین استفاده از مواد مخدر نیز بسیار خطرناک می باشد. به عنوان مسکن، NSAID ها معمولا غیر مخدر هستند. بنابراین، می توان انتقال دهنده های عصبی را به عنوان سیستم ارتباطی مغز در نظر گرفت. این دارو با برقراری تعادل در مواد شیمیایی طبیعی خاص (ناقلهای عصبی مانند سروتونین) در مغز، عمل میکند. در صورت استفاده از داروهای دیگری که باعث افزایش سروتونین می شوند، خطر سندرم سمیت سروتونین افزایش می یابد. بنابراین در صورتی که قرص خواب، داروی مسکن مخدر، داروی سرکوب کننده سرفه، داروی شل کننده عضلات، داروی اضطراب، افسردگی، یا تشنج مصرف می کنید باید حتما موضوع را به پزشک خود اطلاع دهید. فلوکستین بر روی مواد شیمیایی مغز تاثیر میگذارد که ممکن است در افراد مبتلا به افسردگی، اضطراب،، یا نشانههای وسواسی جبری وجود داشته باشد.bulimia نوعی اختلال تغذیه، اختلال وسواس فکری، اختلال اضطراب و اختلال از fluoxetine برای درمان اختلال افسردگی اصلی استفاده میشود. با مصرف فلوکستین ممکن است حالت تهوع، خوابآلودگی، سرگیجه، اضطراب، مشکل در خوابیدن، از دست دادن اشتها، خستگی، تعریق یا خمیازه به وجود بیاید.
قرص فلوکستین 20
اگرچه با دستوراتی که دین اسلام در اختیار انسان قرار داده است می توان تا حدی این نیاز طبیعی را کنترل کرد اما برخی از داروهایی هم در این زمینه وجود دارد که باید قبل از اقدام به مصرف به خوبی با آن ها و عوارض احتمالی هرکدام آشنا شویم. همچنین مصرف فلوکستین در برخی مردان باعث اختلال عملکرد جنسی می شود. داروی فلووکسامین باعث کاهش معنی دار اضطراب نیز در این افراد با اختلال پانیک شد. داروی فلووکسامین به طور گسترده در بدن توزیع می گردد (۲۵ لیتر بر کیلوگرم) اما مقدار اتصال به پروتئین (۷۷%) نسبتا کمی در مقایسه با داروهای دیگر دسته داروی مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین دیگر مثل فلوکستین (۹۴%)، پاروکستین (۹۵%)، و سرترالین (۹۸ تا ۹۹ درصد) دارد. فلوكستین در گروهی از داروها به نام مهاركننده های بازجذب سروتونین (SSRI) قرار دارد. به این عمل بازجذب سروتونین گفته می شود. داروهای مهار کننده بازجذب سروتونین مااند فلوکستین که برای درمان افسردگی تجویز می شوند از جذب مجدد سروتونین پیشگیری می کنند. به طور کلی مهارکننده های بازجذب سروتونین جزء پرکاربردترین داروها در درمان افسردگی هستند. این کار باعث بالا رفتن غلظت سروتونین در سلول های بدن می شود.
فلوکستین چیست
داروها را در توالت یا داخل فاضلاب نریزید مگر اینکه دستور انجام این کار داده شود. این دسته از داروها به روش مشابهی کار می کنند و اغلب برای درمان شرایط مشابه استفاده می شوند. این دارو میتواند حذف سایر داروها از بدن شما را آهسته کند که این امر ممکن است بر نحوه عملکرد آنها تأثیر بگذارد. بیمارانی که به طور ناگهانی دوز مصرفی خود را کاهش داده یا مصرف پروزاک را متوقف می کنند، ممکن است تعدادی از عوارض جانبی ناخواسته را تجربه کنند. از پزشک خود بپرسید که چه زمانی این دارو را شروع یا متوقف کنید. بدون تأیید پزشک، دوز داروهای خود را شروع، متوقف یا کم و زیاد نکنید. با این حال اگر بدون اطلاع از باردار بودن خود داروی فلوکستین مصرف کرده اید موضوع را حتما به پزشک خود اطلاع دهید. هرگونه نشانه جدید یا بدتر شدن علائم بیماری را به پزشک گزارش دهید از جمله: تغییرات رفتاری یا خلق و خو، اضطراب، حملات هراس، اختلالات خواب، رفتارهای تکانشی (فرد بدون فکر عمل کند)، تحریک پذیری، آشفتگی، بی قراری، بیش فعالی (روحی یا جسمی)، افزایش علائم افسردگی یا افکار مربوط به خودکشی و آسیب به خود.
فلوکستین برای چیست
این دارو ممکن است با آزمایشهای پزشکی/آزمایشگاهی خاصی (از جمله اسکن مغزی برای بیماری پارکینسون) تداخل داشته باشد که احتمالاً منجر به نتایج نادرست آزمایش خواهد شد. طبق بررسی های علمی انجام شده مشخص شده است که درمان با داروی فلوکستین را در صورتی می توان در طول شیردهی ادامه داد که این دارو در طول بارداری استفاده شده باشد یا این که سایر ضدافسردگی ها موثر نبوده باشند. از نکات قابل توجه دیگر این است که داروی فلوکستین از طریق شیر مادر قابل انتقال به کودک است لذا توصیه می شود که در زمان شیردهی از این دارو استفاده نکنید. دکتر فاطمه رنجبر، روانپزشک درباره میزان و روش مصرف فلوکستین معتقد است: «دوز مصرف با توجه به وضعیت هر بیمار متغیر و خاص همان بیمار است. در صورت بروز عوارض بسیار جدی از جمله: مدفوع خونی/سیاه/قیری، استفراغ قهوهای، تشنج، علائم مشکلات کلیوی (مانند تغییر در میزان ادرار)، درد/تورم/قرمزی چشم، گشادی مردمک چشم، تغییر در بینایی (مانند دیدن رنگینکمان در اطراف چراغها در شب، تاری دید) فورا کمک پزشکی دریافت کنید.
داروهایی مانند متیلن بلو، موکلوبماید، فنلزین و پروکاربازین در طول درمان با فلوکستین نباید به مدت 2 هفته قبل و حداقل 5 هفته پس از درمان با فلوکستین مصرف شوند. علاوه بر این، ارتباط بین مصرف فلوکستین در طول سه ماهه اول و افزایش ریسک مالفورماسیون های خفیف جنین در اکثر مطالعه ها مشاهده شده است. اپیوئیدهای سروتونرژیک (با خطر بالا): داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای ممکن است اثر سرکوب CNS اپیوئیدهای سروتونرژیک را افزایش دهند (خطر بالا). دوز اولیه: 10 میلی گرم یکبار در روز، ممکن است در صورت عدم مشاهده پیشرفت بالینی کافی، بعد از چند هفته به 20 میلی گرم افزایش یابد. فلوکستین نخستین داروی مهار کننده باز جذب سروتونین (SSRI)بود که در دسترس قرارگرفت .فلوکستین یک ضد افسردگی موثر با حداقل عوارض اتونوم ویک مهار کنندهاختصاصی باز جذب سروتونین می باشد فلوکستین از نظر نیمه عمر طولانی متابولیت فعال خود قابل توجه است واین نیمه عمر طولانی تولید فرمولاسیونی جهت مصرف یکبار در روز را امکان پذیر ساخته است. در صورت مصرف داروهای دیگری که باعث افزایش سروتونین میشوند، این خطر افزایش مییابد، بنابراین تمام داروهای مصرفی را به پزشک یا داروساز خود بگویید. اطمینان حاصل کنید که کارکنان آزمایشگاه و تمام پزشکان میدانند که از این دارو استفاده میکنید.
قبل از انجام آزمایش ، راجع به استفاده از این دارو ، با پرسنل آزمایشگاه مشورت کنید. دراینباره با داروساز یا شرکت دفع زباله محلی خود مشورت کنید. ۲- اگر تشنجات صرعی با مصرف این دارو بدتر شدند، مصرف دارو باید قطع شود. مصرف این داروها با یک دیگر باعث اختلال در ریتم قلب میشود و خطر مرگ ناگهانی را افزایش میدهد. کپسول فلوکستین اغلب برای درمان اختلال افسردگی ماژور یا افسردگی شدید یا اساسی، اختلال وسواس اجباری (OCD)، اختلال استرس بعد از تروما (PTSD)، پرخوری عصبی، اختلال پانیک یا حمله هراس، اختلال دیس فوریک قبل از قاعدگی یا ملال قبل قاعدگی، و تریکوتیلومانیا یا اختلال کندن موی وسواسی استفاده می شود. فلوکستین بر انتقال دهنده های عصبی، یا به عبارتی مواد شیمیایی که عصب های مغز برای برقراری ارتباط با یکدیگر استفاده می کنند، تأثیر می گذارد. اختلال دوقطبی نیز نوعی بیماری است که مبتلایان به آن در بیشتر طول بیماری خود، از افسردگی رنج میبرند.